Terug

Volg Vandaag Inside

Zware schorsing dreigt in Duitsland voor spugende Thuram

Zware schorsing dreigt in Duitsland voor spugende Thuram

19 dec 2020, 20:44

Voor aanvaller Marcus Thuram van Borussia Mönchengladbach dreigt een zware schorsing. In het verloren thuisduel met Hoffenheim (1-2) moest de Franse international zaterdag na 79 minuten op aangeven van de VAR met rood naar de kant nadat hij Hoffenheim-verdediger Stefan Posch in het gezicht had gespuwd. Door het rondwarende coronavirus wordt een dergelijke daad de boosdoener nog zwaarder dan anders aangerekend.

Het incident deed zich voor vlak na de gelijkmaker van Andrej Kramaric (Hoffenheim). Die treffer maakte de openingsgoal van Lars Stindl ongedaan. Met een man minder liep Mönchengladbach in de slotfase ook nog tegen een nederlaag aan door een doelpunt van Ryan Sessegnon.

Na afloop bood Borussia-trainer Marco Rose zijn excuses aan voor het wangedrag van de 23-jarige Thuram. "Dit hoort niet thuis op een voetbalveld. Volgens mij heeft hij even een kortsluiting in zijn hoofd gehad. Dit ging veel te ver", gaf Rose toe. "Maar ik moet nog wel zeggen dat hij normaal gesproken een goede jongen is."

Marcus Thuram is de zoon van Lilian Thuram, die in 1998 de wereldtitel veroverde met Frankrijk.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.