Terug

Volg Vandaag Inside

'Zware knieblessure Alexis Sánchez'

'Zware knieblessure Alexis Sánchez'

5 mrt 2019, 09:15

MANCHESTER (ANP) - Alexis Sánchez is voor langere tijd uitgeschakeld met een zware knieblessure. De Chileense aanvaller van Manchester United heeft schade aan de binnenband van zijn rechterknie. De fysiotherapeut van het Chileense nationale elftal heeft dat gezegd in de Chileense krant El Mercurio.

De Chileen raakte geblesseerd in het duel met Southampton van afgelopen zaterdag. Trainer Ole Gunnar Solskjaer sprak toen al zijn zorgen uit over de kwetsuur. United meldt op de website van de club nog geen nadere details.

Sánchez mist komende woensdag de return in de achtste finales van de Champions League tegen Paris Saint-Germain. Volgens de fysio is hij mogelijk twee maanden uit de roulatie en zou hij dit seizoen alleen nog het slot van de Premier League kunnen meemaken.

Manchester United mist tegen PSG ook de geschorste Paul Pogba. De Engelsen staan voor een zware opgave, want ze verloren de thuiswedstrijd met 2-0.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.