Terug

Volg Vandaag Inside

Zware Jongens brengen muzikale ode aan snor van Johan

Zware Jongens brengen muzikale ode aan snor van Johan

11 sep 2020, 14:40

Het muziekduo Zware Jongens (wie kent ze niet) zijn nogal onder de indruk van de prominente snor van Johan Derksen. Dusdanig onder de indruk zelfs, dat ze er een heuse ode aan brengen in de vorm van een lied.

Snolle Bolleke kan wel opdoeken, want de carnavalskraker van dit jaar is al gemaakt. Fokko Dam en Arie Kuipers zoals het duo bij naam heet, hebben al een flinke reputatie als het gaat om hits maken. Kuipers is het voormalig lid van de altijd smaakvolle 'Dikke Lulband' die met hits als 'De poes van tante Loes', 'Anton aus Tirol' en natuurlijk 'Alles heeft een einde en een worst wel twee' regelmatig in de hitparade te vinden was.

Heel Nederland wil na dit stukje Nederlands muziekerfgoed vast en zeker een snor. De Zware Jongens denken namelijk dat als zij zo'n pronkstuk als Johan konden laten staan, hun vrouw niet was weggelopen van huis. Johan heeft in een uitzending immers verklapt dat zijn karakteristieke snor het inderdaad goed doet bij vrouwen.

Of Johan blij is met deze serenade richting zijn snor is zeer de vraag. Van hem is bekend dat hij geen groot fan is van Nederlandstalige muziek. Al moet hij dit muzikale hoogstandje toch kunnen waarderen zou je zeggen. Luister hier naar de carnavalskraker van 2021!

Tekst gaat door onder video

Bekijk hier hoe Johan de vrouwen om zijn vingers wind met zijn snor.

'Deze snor is een lust voor iedere clitoris!'
1:52
'Deze snor is een lust voor iedere clitoris!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.