Terug

Volg Vandaag Inside

Zuid-Koreaanse fans krijgen compensatie na ontbreken Ronaldo

Zuid-Koreaanse fans krijgen compensatie na ontbreken Ronaldo

4 feb 2020, 12:53

Een rechter in Zuid-Korea heeft geoordeeld dat twee Zuid-Koreaanse voetbalfans compensatie krijgen omdat Cristiano Ronaldo niet meespeelde in een oefenwedstrijd vorig jaar juli. Evenementenorganisator The Fasta had veel reclame gemaakt voor het duel tussen Juventus en een sterrenteam van de K League met Ronaldo als hoofdpersoon. Het bedrijf dient elke supporter 300 euro te betalen wegens "mentale stress", zo zei de rechter.

De Portugese superster zou 45 minuten spelen, maar zou zelf geweigerd hebben om te voetballen. Fans stapten vervolgens naar de rechter om hun geld terug te krijgen. "Supporters hadden speciaal tickets gekocht om Ronaldo in actie te zien", zei de advocaat van een van de fans.

Volgens The Fasta hadden zij een afspraak met Juventus. Andere zaken tegen de wedstrijdorganisator lopen nog. The Fasta had eerder aangegeven alle schade te verhalen op Juventus.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.