Terug

Volg Vandaag Inside

Zuid-Korea verder zonder routinier Ki

Zuid-Korea verder zonder routinier Ki

21 jan 2019, 09:37

SEOUL (ANP/RTR) - Zuid-Korea kan op de Azië Cup in de Verenigde Arabische Emiraten geen beroep meer doen op de ervaren middenvelder Ki Sung-yeong. De 110-voudig international raakte in de eerste groepswedstrijd tegen de Filipijnen al geblesseerd aan een hamstring en die staat een terugkeer op het voetbalveld in de weg. Zuid-Korea speelt dinsdag in de achtste finales tegen Bahrein.

De kans is groot dat de 29-jarige Ki helemaal niet meer terugkeert in het nationale elftal. Hij had eigenlijk na het WK van vorig jaar in Rusland al afscheid willen nemen, maar liet zich overhalen om nog mee te doen aan de Azië Cup. Zuid-Korea geldt als een van de favorieten voor de continentale trofee, die het land in 1960 voor het laatst veroverde. Op Instagram was de boodschap van Ki duidelijk. ,,Het is godzijdank eindelijk voorbij.''

Ki speelt in Engeland voor Newcastle United.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.