Terug

Volg Vandaag Inside

Zuid-Korea na verlenging langs Bahrein

Zuid-Korea na verlenging langs Bahrein

22 jan 2019, 17:48

DUBAI (ANP) - Zuid-Korea staat in de kwartfinales van de Azië Cup. Het team van de Portugese coach Paulo Bento had dinsdag in de achtste finales veel moeite met Bahrein, dat pas in de verlenging werd verslagen: 2-1.

Kim Jin-su redde de Koreanen. Hij kwam in de 96e minuut als invaller in het veld en bracht zijn team in de 105e minuut op voorsprong. Het eerste doelpunt van de Koreanen kwam kort voor rust op naam van Hwang Hee-chan. Bahrein maakte in de 77e minuut via Mohamed Al Romaihi gelijk.

Zuid-Korea neemt het vrijdag in de kwartfinales op tegen de winnaar van de confrontatie tussen Qatar en Irak.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.