Terug

Volg Vandaag Inside

'Zou me niet verbazen als United Van de Beek op huurbasis terugstuurt naar Ajax'

'Zou me niet verbazen als United Van de Beek op huurbasis terugstuurt naar Ajax'

22 mrt 2021, 11:40

Donny van de Beek mocht zondag na veertig dagen weer eens in de basis beginnen bij Manchester United. De ploeg van Ole Gunnar Solskjær verloor met 3-1 van Leicester City en werd daardoor uitgeschakeld in de FA Cup. Van de Beek was met een mooi overstapje belangrijk bij de 1-1, maar kon verder weinig indruk maken en werd in de 64e minuut gewisseld. David Meyler, oud-speler van onder andere Sunderland, Hull City en Reading speculeert over een tijdelijke terugkeer van Van de Beek naar Ajax.

Meyler vertelt in gesprek met Off the Ball: 'Het werkt gewoon niet op dit moment. Ik geloof dat er in de zomer gesprekken zullen zijn met de vraag: gaan we met elkaar door? Van de Beek zal zelf ook praten met zijn vertegenwoordigers en zich afvragen of hij wil blijven.'

Hij vervolgt: 'Het zou me niet verbazen als Manchester United hem komende zomer op huurbasis terugstuurt naar Ajax. Zij houen de situatie ook in de gaten en zullen het gevoel hebben dat ze hem terug kunnen halen. Misschien is dat inderdaad de beste optie.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.