Terug

Volg Vandaag Inside

'Zou me niet verbazen als Slot het in de winterstop overneemt van Advocaat'

'Zou me niet verbazen als Slot het in de winterstop overneemt van Advocaat'

7 dec 2020, 00:40

Het zou Valentijn Driessen niet verbazen als Arne Slot het roer in de winterstop al overneemt van Dick Advocaat bij Feyenoord. Dat vertelt hij op de website van De Telegraaf.

Valentijn mist het heilige vuur bij de spelers van Feyenoord: 'Advocaat mist een aantal spelers, maar ik mis het ook bij de spelers die er nu wel staan. Je kan ook zeggen: 'Wij hebben nu de kans om ons waar te maken, we laten het zien.' Het zou mij niet verbazen, als ik even een kort toekomstperspectief mag schetsen, dat bijvoorbeeld onze vriend Arne Slot het in de winterstop over gaat nemen van Dick Advocaat.

De analist van Veronica Inside verwacht niet dat Advocaat het aan de praat krijgt in Rotterdam: 'Ik ben er bang voor dat dat niet meer gaat lukken. Hij heeft al bekend gemaakt dat hij gaat stoppen, dus daar zal hij zelf wel mee om kunnen gaan. Maar zijn opvolger is in feite ook al bekend én vrij. En dan kan ik me voorstellen dat de clubleiding van Feyenoord zegt: 'Als hij toch vrij is, dan kunnen we misschien beter direct schakelen.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.