Terug

Volg Vandaag Inside

Zorgen voor Genk en coach Van den Brom nemen toe

Zorgen voor Genk en coach Van den Brom nemen toe

21 feb 2021, 21:27

In een weekeinde waarin concurrenten als KV Oostende en Anderlecht punten verspeelden heeft Racing Genk zichzelf een slechte dienst bewezen. De ploeg van John van den Brom verloor op eigen veld met 2-1 van Beerschot. Het was al weer de zesde competitienederlaag in dit kalenderjaar voor de Limburgers, de derde op rij.

In het openingskwartier overtuigde de thuisploeg, maar doelpunten bleven uit. Beerschot kwam in de 65e minuut aan de leiding dankzij een afstandsschot van Jan Van den Bergh. Uit een strafschop maakte de Oostenrijker Raphael Holzhauser in de 82e minuut de 0-2. Er was hands van Genk-verdediger Daniel Muñoz aan vooraf gegaan. In blessuretijd scoorde de Slowaak Patrik Hrosovsky nog tegen voor de thuisploeg waar Cyril Dessers, vorig seizoen topscorer in de Eredivisie bij Heracles, zoals gebruikelijk slechts invaller was.

Genk staat nog steeds derde op 17 punten van koploper Club Brugge dat nog twee duels tegoed heeft.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.