Terug

Volg Vandaag Inside

Paniek bij Cardiff: Recordaankoop zat in vermist vliegtuig

Paniek bij Cardiff: Recordaankoop zat in vermist vliegtuig

22 jan 2019, 11:07

In de Engelse voetbalwereld bestaat grote bezorgdheid over de gezondheidstoestand van de nieuwe spits van Cardiff City, Emiliano Sala. Volgens de BBC zat de speler zeer waarschijnlijk in een klein vliegtuig, dat maandagavond in de buurt van de Franse kust van de radar is verdwenen.

Het toestel was op weg van Nantes naar Cardiff en had twee inzittenden, onder wie de piloot. Sala had maandag afscheid genomen van zijn oud-ploeggenoten van FC Nantes en zou op weg terug naar Engeland zijn. Helikopters hebben de afgelopen nacht gezocht naar het vliegtuig, maar niets gevonden.

Sala was enkele dagen eerder van Nantes overgestapt naar de club in de Premier League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.