Terug

Volg Vandaag Inside

Zorgen om James bij Colombiaans voetbalelftal

Zorgen om James bij Colombiaans voetbalelftal

15 nov 2019, 13:22

James Rodriguez heeft mogelijk een zware knieblessure opgelopen. De 28-jarige spelmaker raakte donderdag in Miami geblesseerd tijdens een training van de nationale ploeg, die op Amerikaanse bodem een oefeninterland speelt tegen Peru. De vrees bestaat dat James z'n kruisbanden heeft gescheurd, maar een exacte diagnose ontbreekt nog.

James blonk uit op het WK van 2014 in Brazilië, waar hij met zes treffers de topscorer werd. Zijn tweede doelpunt in de achtste finales tegen Uruguay (2-0) leverde hem de Puskás Award op, voor de mooiste goal ter wereld van dat jaar. James verhuisde na het WK van AS Monaco naar Real Madrid, maar hij kon de hooggespannen verwachtingen in de Spaanse hoofdstad nooit helemaal waarmaken. De Colombiaan is na twee seizoenen op huurbasis bij Bayern München nu terug in Madrid. In zeven competitieduels tekende hij dit seizoen voor één doelpunt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.