Terug

Volg Vandaag Inside

Zorgen om defensie Mönchengladbach voor duel met Real Madrid

Zorgen om defensie Mönchengladbach voor duel met Real Madrid

8 dec 2020, 16:00

De zorgen bij Borussia Mönchengladbach over de invulling van de defensie voor het duel met Real Madrid van woensdag zijn onverminderd groot. Weliswaar trainde de Zwitserse verdediger Nico Elvedi dinsdag mee, zijn beschikbaarheid voor het duel dat beslist over overwintering in de Champions League is na een spierblessure hoogst onzeker. 'We moeten afwachten hoe hij zich voelt', zei trainer Marco Rose. Zijn team heeft aan een gelijkspel in Madrid voldoende voor plaatsing voor de knock-outfase.

Tony Jantschke en Ramy Bensebaini zijn er zeker niet bij. Jantschke liep vorige week in het duel met Internazionale een blessure op, terwijl Bensebaini na een positieve coronatest en een quarantaine nog een trainingsachterstand heeft. Zaterdag in het duel met Freiburg (2-2) stond middenvelder Christoph Kramer noodgedwongen centraal achterin opgesteld.

Rose is desondanks vol vertrouwen. 'We willen deze kans grijpen', zei de coach die echter waarschuwde voor de gretige Madrilenen. 'Real moet winnen. Zulke teams zijn vaak op hun best als er druk op staat. Maar ik vertrouw op mijn ploeg.'

Het duel in Madrid staat onder leiding van arbiter Björn Kuipers.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.