Terug

Volg Vandaag Inside

Zorgen bij Zidane om groeiende blessurelijst Real Madrid

Zorgen bij Zidane om groeiende blessurelijst Real Madrid

14 feb 2021, 22:57

Coach Zinedine Zidane ergert zich aan de almaar groeiende lijst van geblesseerde spelers bij Real Madrid. In de met 2-0 gewonnen wedstrijd tegen Valencia raakte hij Dani Carvajal opnieuw kwijt. De verdediger was net hersteld van een spierblessure, maar hinkte na een klein half uur van het veld af. Hij is al het achtste blessuregeval bij de club, die in de Spaanse La Liga flink achter ligt bij koploper Atlético Madrid.

"Ik snap het niet, we hebben zoveel blessures en ik maak me zorgen", zei Zidane na het duel met Valencia. "Ik heb te doen met Carvajal, hij kreeg weer last van zijn oude blessure terwijl hij goed speelde. Hij is belangrijk voor ons", aldus de Franse coach die eerder deze week Marcelo zag wegvallen met een blessure en voorlopig ook niet kan beschikken over Sergio Ramos, die vorige week een knieoperatie heeft ondergaan.

Rechtsback Álvaro Odriozola en centrale verdediger Eder Militao zijn ook geblesseerd, evenals middenvelder Federico Valverde. De aanvallers Eden Hazard en Rodrygo zijn evenmin fit. Een echte verklaring voor al die blessures heeft Zindane niet, zei hij. Eerder in het seizoen klaagde de trainer nog over het drukke speelschema. "Die discussie ga ik niet meer aan, ik heb al genoeg problemen. Het schema is zoals het is."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.