Terug

Volg Vandaag Inside

Zoon van oud-international Thuram voor het eerst in Franse selectie

Zoon van oud-international Thuram voor het eerst in Franse selectie

5 nov 2020, 16:03

Marcus Thuram is voor de eerste keer opgeroepen voor de Franse selectie. Bondscoach Didier Deschamps heeft hem geselecteerd voor de komende interlands tegen Finland (vriendschappelijk), Portugal en Zweden (beide in de Nations League). De 23-jarige spits van Borussia Mönchengladbach is de zoon van de Franse oud-international Lilian Thuram.

Marcus Thuram, oud-speler van Guingamp, heeft zich volgens Deschamps in Duitsland goed ontwikkeld. "Hij heeft het vermogen om in grote wedstrijden het verschil te maken", liet de Franse bondscoach weten. Thuram scoorde vorige week nog twee keer in de wedstrijd tegen Real Madrid (2-2) voor de Champions League.

Van de voorlopige selectie zijn Eduardo Camavinga, Ferland Mendy en Dayot Upamecano er niet bij. De spelersgroep van de wereldkampioen bestaat nu uit 26 man, onder wie vier keepers. Ook aanvaller Kylian Mbappé is geselecteerd, hoewel de smaakmaker van Paris Saint-Germain momenteel nog geblesseerd is.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.