Terug

Volg Vandaag Inside

Zoon plundert familierekening na ontslag en bezoekt prostituees en Salt Bae in Dubai

Zoon plundert familierekening na ontslag en bezoekt prostituees en Salt Bae in Dubai

10 juni 2022, 18:23

Een 21-jarige Belgische man uit Gent is veroordeeld tot een taakstraf van zestig uur omdat hij de familierekening plunderde van de zaak die hij deelde met zijn vader. Volgens het Eindhovens Dagblad ging de zoon met het geld, zo'n slordige 55.000 euro, twee weken naar Dubai.

De jonge Belg runde samen met zijn vader een bedrijf in Gent maar van samenwerking was weinig sprake. De zoon vond namelijk dat de vader alle touwtjes in handen had en was daar niet over te spreken. 'Mijn vader verplichtte mij om mijn handtekening te zetten, maar eigenlijk had ik geen idee wat er gebeurde in de zaak. Ik liep er ook maar wat rond, een echte functie had ik niet.'

Uiteindelijk werd de 21-jarige man uit Gent ontslagen, maar niet zonder nog even de rekening van het bedrijf volledig leeg te halen. Het bedrag dat op de rekening stond was 55.800 euro en werd in één keer opgenomen. Met een deel van het bedrag loste de man schulden bij zijn vrienden en deurwaarders af, maar met de rest vertrok hij naar Dubai.

Eenmaal in Dubai aangekomen leefde de jongeman als een koning. Zo bezocht hij het wereldberoemde Nusr-Et Steakhouse, gerund door internetsensatie Salt Bae, huurde hij een peperdure Lamborghini en bracht hij bezoekjes aan de prostituees van Dubai.

De vader stapte onmiddellijk naar de rechter, hij veroordeelde de zoon tot een werkstraf van 60 uur wegens misbruik van vennootschapsgoederen. 'Dit is een gepaste straf. Op deze manier kan hij een constructieve bijdrage leveren aan de maatschappij en trekt hij zijn passieve houding niet door naar de toekomst. Het gestolen bedrag moet de jongeman terugbetalen.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.