Terug

Volg Vandaag Inside

Zoon Koeman gaat excuses aanbieden voor manier van juichen

Zoon Koeman gaat excuses aanbieden voor manier van juichen

18 dec 2019, 12:45

Ronald Koeman junior, de zoon van de bondscoach van Oranje, gaat zijn excuses aanbieden voor de manier waarop hij dinsdagavond juichte na het bereiken van de derde ronde van de KNVB-beker. De keeper van TOP Oss provoceerde pechvogel Robbert Susan, die namens Katwijk de beslissende penalty overschoot. Koeman ging vervolgens voor zijn neus, op uitdagende wijze, staan juichen.

"Daar zal ik mijn excuses nog voor aanbieden", zei Koeman na de wedstrijd voor de camera van FOX Sports. "Ik zat een beetje in de emotie. Zo ben ik eigenlijk niet, maar ik werd een beetje opgefokt door het publiek achter mij. Daar moet ik eigenlijk niet in meegaan."

De 24-jarige Koeman staat sinds 2015 onder contract bij TOP Oss. Daarvoor speelde hij voor Almere City.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.