Terug

Volg Vandaag Inside

Zoon Erwin van de Looi verruilt Groningen voor Serie B

Zoon Erwin van de Looi verruilt Groningen voor Serie B

14 sep 2020, 19:18

Tom van de Looi (21) zet zijn carrière voort in Italië. Hij verruilt FC Groningen voor Brescia, dat dit seizoen in de Serie B uitkomt. Van de Looi ondertekent een meerjarig contract bij zijn nieuwe club. De jeugdinternational speelde in het afgelopen seizoen op huurbasis voor NEC. Zijn contract bij FC Groningen liep nog door tot medio 2021.

Van de Looi doorliep de jeugdopleiding van FC Groningen en maakte in januari 2018 zijn debuut in de hoofdmacht. In totaal kwam de zoon van voetbaltrainer Erwin van de Looi, de huidige bondscoach van Jong Oranje, tot 35 wedstrijden voor de Groningse ploeg.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.