Terug

Volg Vandaag Inside

Zoon Didier Drogba duikt op in vierde divisie Italië

Zoon Didier Drogba duikt op in vierde divisie Italië

9 feb 2021, 09:32

Isaac Drogba, de zoon van voormalig Chelsea-voetballer Didier, heeft een contract getekend bij de Italiaanse vierdeklasser Folgore Caratese. De 20-jarige Isaac, die net als zijn vader als aanvaller speelt, is bij de club uit Lombardije beland nadat hij eerder in de jeugd van Chelsea speelde en bij het Franse Guingamp uitkwam in de Onder-19 ploeg en het tweede elftal.

Zijn vader Didier begon zijn carrière in Frankrijk bij Le Mans en werd een wereldster bij Chelsea waarmee hij vier titels in de Premier League behaalde, vier keer de FA Cup won en eenmaal zegevierde in de Champions League. Met Galatasaray werd hij nog kampioen van Turkije terwijl hij alltime-topscorer is van zijn land Ivoorkust.

Isaac gaat nu met zijn nieuwe ploeggenoten proberen de Serie C te bereiken. Folgore Caratese staat zevende in groep A van de Serie D, 2 punten verwijderd van een plaats die recht geeft op deelname aan de play-offs.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.