Terug

Volg Vandaag Inside

Zongebruinde Slot grapt op persconferentie: 'Lekker weertje in Engeland, hè'

3 mei 2024, 15:40

Arne Slot heeft op de persconferentie in aanloop naar de wedstrijd tussen Feyenoord en PEC Zwolle (zondag, 20:00 uur) de lachers op zijn hand gekregen. De Feyenoord-trainer, die nadrukkelijk in de belangstelling staat van het Engelse Liverpool, is zongebruind teruggekomen van zijn vakantie in Italië. Toch kon de oefentrainer een verwijzing naar de mogelijke transfer niet laten: “Lekker weertje in Engeland, hè.” Zie video hieronder.

Slot heeft er alle vertrouwen in dat hij volgend seizoen hoofdcoach van Liverpool is. "Maar wanneer het precies rond gaat komen, dat weet ik niet, er kan nu nog niets officieel bevestigd worden. Meer kan ik nu ook niet zeggen."

De oefenmeester wil zijn assistenten Sipke Hulshoff en Etiënne Reijnen graag meenemen naar Liverpool. "Maar ook daar kan ik nu niet zoveel over zeggen", zei de trainer van Feyenoord. "Stel die vragen maar aan het einde van het seizoen als alles duidelijk is. Dan wil ik op alle vragen een antwoord geven."

Johan Derksen vertelde eerder in Vandaag Inside dat hij ervan overtuigd is dat Arne Slot ook bij Liverpool een sensatie wordt. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.