Terug

Volg Vandaag Inside

'Zonder Messi en Ronaldo had hij zeker een paar keer de Gouden Schoen gewonnen'

'Zonder Messi en Ronaldo had hij zeker een paar keer de Gouden Schoen gewonnen'

31 mrt 2021, 19:10

Wim Kieft heeft zich afgelopen week in zijn column in De Telegraaf lovend uitgelaten over Zlatan Ibrahimovic. De 39-jarige spits is nog altijd beslissend bij AC Milan en maakte vorige week zijn rentree in het Zweedse nationale elftal.

'Het is dat Zlatan Ibrahimovic in het tijdperk van Messi en Ronaldo voetbalt en tijdens het gouden FC Barcelona met Xavi en Iniesta, want anders had hij zeker een paar keer de Gouden Schoen gewonnen,' begint Wim zijn column. 'Hij heeft alles: atletisch vermogen, snelheid, kopkracht, individuele acties en hij kan doelpunten maken. Naast al die kwaliteiten en die fysiek wordt hij nu als 39-jarige evenals Messi en Ronaldo vooral gedreven door eerzucht. Om op het hoogste niveau maar het verschil te kunnen blijven maken.'

Wim ziet ook dat Zlatan een voetballer is met een gebruiksaanwijzing, die 'inmiddels volledig in zichzelf is gaan geloven.' Toch doet dat geen afbreuk aan zijn kwaliteiten binnen de lijnen: 'Wat Zlatan als topvoetballer presteert op 39-jarige leeftijd blijft razend knap. Je altijd maar onderscheiden op het veld op het hoogste niveau. Bij zijn rentree voor Zweden donderdag was hij toch weer verantwoordelijk voor de assist.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.