Terug

Volg Vandaag Inside

'Zomeraankoop Chuba Akpom kan Ajax verlaten'

27 dec 2023, 21:46

Lille OSC is geïnteresseerd in Chuba Akpom. Dat meldt Foot Mercato. De Franse club zoekt naar versterking voor in de punt van de aanval en zou de spits van Ajax graag willen huren.

Jonathan David is normaal gesproken de vaste spits bij Lille, maar mankeert momenteel niet in allerbeste doen. De huidige nummer vijf van de Ligue 1 ziet in Akpom een extra nummer negen, die onder interim trainer John van 't Schip volgens Foot Mercato is uitgegroeid tot een 'luxe joker'.

Het is vooralsnog onduidelijk of Ajax bereid is om mee te werken aan een mogelijke huurtransfer van Akpom. De 28-jarige Engelsman kwam afgelopen zomer over van Middlesbrough voor ruim 12,5 miljoen euro. Akpom speelde tot nu toe negentien wedstrijden voor de Amsterdammers, waarin hij goed was voor negen doelpunten. Akpom ligt nog tot medio 2028 vast in Amsterdam.

Wim Kieft was tijdens de analyse van de Europa League-wedstrijd tussen Ajax en AEK bij Veronica nog kritisch op Akpom. Bekijk het terug in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.