Terug

Volg Vandaag Inside

Zoet wint voor het eerst met Spezia, maar valt geblesseerd uit

Zoet wint voor het eerst met Spezia, maar valt geblesseerd uit

30 sep 2020, 22:19

Jeroen Zoet heeft zijn eerste zege met Spezia in de Serie A binnen. De van PSV overgekomen doelman viel zelf echter na 65 minuten geblesseerd uit, maar zag zijn ploeg wel de uitwedstrijd tegen Udinese met 2-0 winnen.

Andrei Galabinov kopte op aangeven van Emmanuel Gyasi de bezoekers op voorsprong in de eerste helft. Zoet moest in de tweede helft geblesseerd naar de kant en op hetzelfde moment raakte Spezia ook Claudio Terzi kwijt, die na zijn tweede gele kaart moest vertrekken. Galabinov maakte er in blessuretijd nog 2-0 van.

Bij Udinese speelde Hidde ter Avest de hele wedstrijd. Marvin Zeegelaar begon in de basis, maar werd in de tweede helft gewisseld voor Thomas Ouwejan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.