Terug

Volg Vandaag Inside

Zoet: PSV thuis of uit is een groot verschil

Zoet: PSV thuis of uit is een groot verschil

2 okt 2018, 17:18

EINDHOVEN (ANP) - Jeroen Zoet maakte drie jaar geleden deel uit van het elftal van PSV dat maar net naast een plaats in de kwartfinales van de Champions League greep. De doelman van die Eindhovenaren neemt dat seizoen graag als voorbeeld voor de huidige editie van het belangrijkste Europese clubtoernooi.

,,PSV thuis of uit is in de Champions League een groot verschil. Toen stegen we in Eindhoven boven onszelf uit. Dat willen we nu ook doen. Woensdag is een mooi moment om te laten zien dat we ook op Europees niveau kunnen presteren'', aldus Zoet over de groepswedstrijd tegen Internazionale.

PSV won in het seizoen 2015/2016 onder leiding van trainer Phillip Cocu in de groepsfase alle drie de thuiswedstrijden, van Manchester United, VfL Wolfsburg en CSKA Moskou.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.