Terug

Volg Vandaag Inside

Zoet maakt seizoen af bij FC Utrecht

Zoet maakt seizoen af bij FC Utrecht

14 jan 2020, 15:47

FC Utrecht heeft zich per direct versterkt met Jeroen Zoet. De 29-jarige doelman wordt door de Domstedelingen voor de rest van het seizoen gehuurd van PSV.

'Naar aanleiding van de blessure die doelman Maarten Paes opliep tijdens het trainingskamp in Spanje, zijn we op zoek gegaan naar een oplossing', legt Technisch Directeur Jordy Zuidam op de clubwebsite uit.

'Daarbij diende zich de mogelijkheid aan om international Jeroen Zoet te huren van PSV. Vanaf dat moment zijn we vol voor deze geweldige kans gegaan. Iedereen kent zijn kwaliteiten. Jeroen is vastberaden zich de komende maanden te bewijzen onder de lat, met het oog op het aankomende EK. Zijn komst naar FC Utrecht is een win-winsituatie', aldus Zuidam.

Zoet keepte tot op heden 260 officiële wedstrijden voor PSV. Hij won drie landstitels en twee keer de Johan Cruijff Schaal.

Snel meer…

VIDEO - Johan over Zoet: ‘Hij is echt beter dan deze hansworst’

Johan en René fileren PSV: ‘Hij is echt beter dan deze hansworst’
3:53
Johan en René fileren PSV: ‘Hij is echt beter dan deze hansworst’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.