Terug

Volg Vandaag Inside

Zoektocht op zee naar voetballer Sala hervat

Zoektocht op zee naar voetballer Sala hervat

23 jan 2019, 10:38

LONDEN (ANP) - De politie van het eiland Guernsey heeft de zoektocht hervat naar het verdwenen vliegtuigje waarin de Argentijnse voetballer Emiliano Sala zat. Twee vliegtuigen zullen een deel van de zee afspeuren naar restanten van het eenmotorige toestel waarin Sala onderweg was van Nantes naar Cardiff. ,,We hebben een gebied op het oog waarvan we denken dat de kans het grootst is iets te vinden'', zei een woordvoerder van de politie.

Sala had maandag afscheid genomen van zijn oude club FC Nantes en vloog in de avond naar zijn nieuwe club Cardiff City. Die club uit Wales legde 20 miljoen euro neer voor de 28-jarige spits. Hij was de duurste clubaankoop ooit. Het toestel verdween ter hoogte van de Kanaaleilanden van de radar. Een zoektocht met helikopters en boten leverde dinsdag niets op.

Argentijnse media publiceerden een geluidsfragment dat Sala vlak voor de crash nog zou hebben gestuurd naar familie. De voetballer zegt daarin dat hij doodsbang is. ,,We zitten in een vliegtuig dat op het punt staat neer te storten. Als er over anderhalf uur geen nieuws is van mij, weet ik niet of iemand me komt zoeken."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.