Terug

Volg Vandaag Inside

‘Zoals hij de laatste weken voetbalt, vind ik hem echt beter dan Messi’

‘Zoals hij de laatste weken voetbalt, vind ik hem echt beter dan Messi’

2 dec 2021, 13:28

Marco van Basten heeft zich lovend uitgelaten over Mohamed Salah. De Ziggo Sport-analist zag de aanvaller van Liverpool woensdag een hoofdrol vertolken in de Merseyside Derby. 

‘Hij blijft mooie dingen doen en laten we hopen dat dat nog een tijdje doorgaat’, zegt Van Basten over de Egyptenaar, die met twee knappe doelpunten een groot aandeel had in de 1-4 overwinning op Everton. 

Salah is dit seizoen met 13 Premier League-doelpunten en 8 assists de man in vorm in de ploeg van Jürgen Klopp. Messi-achtige cijfers, ziet Van Basten. ‘Maar ik moet eerlijk zeggen: zoals hij nu de laatste weten voetbalt, vind ik hem echt beter dan Messi’, zegt de drievoudig winnaar van de Ballon d'Or. ‘Messi is natuurlijk een grootheid maar inmiddels ook wat ouder, en zit niet in zijn beste periode terwijl Salah dat wel zit.’

Volgens van Basten is er op het moment geen betere speler dan de 29-jarige aanvaller van Liverpool. ‘Hij maakt de afgelopen maanden de ene na de andere schitterende acties en goals, dat is echt héél spectaculair. Als je dat vergelijkt met wat andere toppers doen, zijn er weinig die zich daar mee kunnen meten.’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.