Terug

Volg Vandaag Inside

Zo ziet het indrukwekkende wagenpark van Max Verstappen eruit

Zo ziet het indrukwekkende wagenpark van Max Verstappen eruit

28 sep 2022, 13:57

Max Verstappen rijdt tijdens Grand Prix-weekenden rondjes in zijn RB 18 van Red Bull, maar buiten het circuit heeft de Formule 1-coureur ook een aantal verbluffende bolides.

Volgens GP Fans bezit de Nederlander momenteel zeven wagens. Sommige kreeg Verstappen van sponsoren of partners, andere auto's kocht hij zelf. De regerend wereldkampioen heeft onder meer twee Aston Martin's en één Honda in zijn bezit.

De Aston Martin Valkyrie heeft een waarde van 2.5 miljoen euro en is daarmee veruit de duurste auto van Verstappen. Deze auto kreeg de Red Bull-coureur van de Britse autofabrikant, net als de Aston Martin DB11 AMR. Ook ontving Verstappen de Honda NSX als cadeau van Honda. Verstappen heeft deze bolides ontvangen omdat Red Bull samenwerkt met Honda en in het verleden ook heeft samengewerkt met Aston Martin in de Formule 1.

Verstappen blijkt ook groot fan te zijn van het legendarische Ferrari. De Nederlander bezit namelijk twee Italiaanse voertuigen: de Monza SP2 en de 488 Pista. Naast deze twee snelheidsduivels heeft het boegbeeld van Red Bull nog een Porsche 911 GT2 RS en een Sport R.S. 01.

Bekijk hieronder de foto's van het indrukwekkende wagenpark.

Honda NSX

Ferrari Monza SP2

Ferrari 488 Pista

Aston Martin DB11 AMR

Porsche 911 GT2 RS

Renault Sport R.S. 01

Aston Martin Valkyrie



Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.