Terug

Volg Vandaag Inside

Zo vierde Gerard Joling zijn 60ste verjaardag

Zo vierde Gerard Joling zijn 60ste verjaardag

30 apr 2020, 10:43

Gisteren werd Gerard Joling 60 jaar en aangezien de coronacrisis nog volop in gang is, kon Gerard het niet uitgebreid vieren.

Normaal viert Geer het groots en komt er zo'n 250 man op zijn verjaardag. Dat moest dit jaar helaas anders. 'Ik ben vandaag 60 geworden en ik wist dat natuurlijk van tevoren al. Dus ik heb wat vrienden en vriendinnen uitgenodigd voor hier aan tafel. Dat moet natuurlijk anderhalve meter bij elkaar vandaan. En deze mensen zijn heel rustig dus die kunnen rustig bij elkaar blijven zitten.'

Zo heeft Gerard toch nog wat leven in de brouwerij. 'Normaal vier ik mijn feesten best wel groot. Dan komen er 250 tot 300 mensen. Dat kan nu niet. Om dan toch een beetje stille aanspraak te hebben, heb ik wat kennissen en vrienden uitgenodigd. Ze blijven lekker rustig en dan komt het helemaal goed', zo grapt Geer over een lading paspoppen in zijn tuin.

Bekijk hier de beelden van Gerard op zijn verjaardag en de felicitaties van de mannen

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.