Terug

Volg Vandaag Inside

'Zlatan zet punt achter loopbaan'

'Zlatan zet punt achter loopbaan'

1 apr 2020, 14:15

De Italiaanse sportkrant La Gazzetta dello Sport meldt dat de voetbalwereld gedag moet zeggen naar Zlatan Ibrahimovic en kopt 'Bye Bye Zlatan'. De Zweedse spits heeft naar verluidt zijn laatste wedstrijd van zijn carrière en voor AC Milan gespeeld.

Volgens La Gazzetta dello Sport heeft Zlatan geen vertrouwen meer in het voetbalproject van Ivan Gazidis, de algemeen directeur van AC Milan. Ibrahimovic zou volgens de krant niet blij zijn dat Gazidis het technische hart van AC Milan, met Zvonimir Boban en Paolo Maldini, buitenspel heeft gezet.

Gazidis, die eerder directeur was bij Arsenal, legde contact met trainer Ralf Rangnick zonder zijn technische mensen daarbij in te lichten. De inmiddels weggestuurde Boban was hier destijds niet over te spreken. 'We hebben niet eens een seintje gekregen, dat is respectloos en niet in de stijl van Milan. Het is eigenlijk niet goed dat we het hierover moeten hebben. Het ergste is dat dit alles een destabiliserend effect heeft op een team dat juist beter aan het worden is.'

Sinds de start van de coronacrisis in Italië, waar de oud-speler van Ajax een crowdfunding voor startte, gaan er enkele speculaties over de toekomst van de all-time topscorer van Zweden in de rondte. De Zweed zou het trainerschap in overweging nemen, maar eventueel ook aan de slag willen als zakenpartner van Mino Raiola.

VIDEO - Hans ziet Zlatan wel naar Feyenoord gaan: 'Heb jij gedronken Hans?'

Hans ziet Zlatan wel naar Feyenoord gaan: 'Heb jij gedronken Hans?'
1:30
Hans ziet Zlatan wel naar Feyenoord gaan: 'Heb jij gedronken Hans?'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.