Terug

Volg Vandaag Inside

Zlatan zaait verwarring op Instagram met mysterieus bericht

Zlatan zaait verwarring op Instagram met mysterieus bericht

26 nov 2019, 13:45

Zlatan Ibrahimovic heeft mogelijk een aanwijzing gegeven voor de nieuwe club waar hij gaat voetballen. De Zweedse spits, die zijn contract bij het Amerikaanse Los Angeles Galaxy niet verlengde, plaatste op Instagram een kort filmpje waarop het tenue van de Zweedse club Hammarby IF wordt getoond.

Het zou een verrassende keuze zijn van de 38-jarige topschutter, wiens naam de voorbije weken al werd gekoppeld aan grote clubs als AC Milan, Manchester United en Bologna. Hammarby IF eindigde afgelopen seizoen als derde in de Zweedse hoogste divisie.

De club zelf liet er niets over kwijt. "Zlatan is nog niet van ons. Als hij een contract tekent, dan melden we dat op onze website", aldus een woordvoerder.

Het zou overigens ook een reclamestunt kunnen zijn. Bethard, het gokkantoor waar Ibrahimovic 10 procent van in handen heeft, is de hoofdsponsor van Hammarby.

VIDEO - Hans ziet Zlatan wel naar Feyenoord gaan: 'Heb jij gedronken Hans?'

Hans ziet Zlatan wel naar Feyenoord gaan: 'Heb jij gedronken Hans?'
1:30
Hans ziet Zlatan wel naar Feyenoord gaan: 'Heb jij gedronken Hans?'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.