Terug

Volg Vandaag Inside

Zlatan werd geholpen door ploeggenoten tijdens uitgaan: 'Je doet nu die sokken uit!'

Zlatan werd geholpen door ploeggenoten tijdens uitgaan: 'Je doet nu die sokken uit!'

16 nov 2020, 19:56

In de Ajax-podcast vertelt de Griekse aanvaller Nikos Machlas over zijn band met Zlatan Ibrahimovic. De twee gingen vaak uit in Amsterdam. Machlas kan zich nog een memorabel moment herinneren.

'Zlatan was als een grote broer', zo vertelt Machlas, die tussen 1999 en 2003 uitkwam voor Ajax. 'Hij kwam altijd bij mij langs met van die atletische schoenen, een spijkerbroek en witte sokken aan. Andere kleding leek hij niet te hebben. Maar die kleding was niet echt geschikt om mee uit te gaan. We noemden hem dan ook altijd Gypsy (zigeuner, red.', zo gaat Machlas verder.

De Zweed mocht eigenlijk niet mee van Machlas als hij zich zo kleedde. 'Of je doet die kleding nu uit, of we helpen je een handje als we in het Palladium (restaurant in Amsterdam, red.) zijn. Je gaat nu naar het toilet om die witte sokken uit te doen. Je gooit ze weg en komt dan zonder sokken weer terug'.

Luister de gehele Ajax-podcast die in het teken van Zlatan staat hieronder terug.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.