Terug

Volg Vandaag Inside

'Zlatan weet van geen ophouden en verlengt contract bij AC Milan'

'Zlatan weet van geen ophouden en verlengt contract bij AC Milan'

7 apr 2021, 14:15

Zlatan Ibrahimović denkt er nog niet aan zijn voetballoopbaan te beëindigen. De 39-jarige Zweed is met zijn werkgever AC Milan in gesprek om zijn contract met een jaar te verlengen.

Ibrahimović keerde eind 2019 na avonturen bij PSG, Manchester United en LA Galaxy terug bij de club waar hij tussen 2010 en 2012 ook al onder contract stond. De Zweed tekende in eerste instantie een contract voor een aantal maanden maar dit werd al snel omgezet in een dienstverband tot de zomer van 2021. Nu het contract van Zlatan bij AC Milan over enkele maanden afloopt, gaan beide partijen om de tafel. De inmiddels 39-jarige spits zal volgens BBC Sport op zeer korte termijn zijn handtekening zetten onder een eenjarig contract.

Het heeft er dus alle schijn van dat Zlatan op zijn veertigste nog actief zal zijn in de Serie A, al is dat volgens de Zweedse aanvaller geen enkel probleem. ‘Het moment dat een speler 30 jaar is geworden, begint de neergang en dan stoppen ze. Nadat ik de 30 ben gepasseerd, ben ik juist steeds beter geworden en die lijn gaat nog altijd omhoog’, zei hij onlangs in het Champions Journal van de UEFA.

Vorige maand werd bekend dat Ibrahimović, die in 2016 stopte als international, terugkeerde bij de nationale ploeg van Zweden. De oud-Ajacied is met 62 goals de topscorer aller tijden in het Zweedse elftal. Hij droeg 118 keer het shirt van de nationale ploeg en was met Zweden van de partij op de WK's van 2002 en 2006 en de EK's van 2004, 2008, 2012 en 2016.

Hans Kraay jr. zag Zlatan, vóór zijn terugkeer bij Milan, wel terugkeren op de Nederlandse velden: bij Feyenoord.

Hans ziet Zlatan wel naar Feyenoord gaan: 'Heb jij gedronken Hans?'
1:30
Hans ziet Zlatan wel naar Feyenoord gaan: 'Heb jij gedronken Hans?'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.