Terug

Volg Vandaag Inside

'Zlatan verlengt contract en speelt ook komend seizoen bij AC Milan'

'Zlatan verlengt contract en speelt ook komend seizoen bij AC Milan'

27 aug 2020, 22:46

Zlatan Ibrahimovic speelt ook komend seizoen bij AC Milan, meldt SkySport-journalist Gianluco di Marzio. Het contract van de Zweed liep af, maar wordt verlengd tot 2021.

Zlatan gaat naar verluidt 7 miljoen euro verdienen zonder bonussen. De 38-jarige Zweed scoorde afgelopen seizoen in 18 Serie A-wedstrijden 10 keer en gaf 5 assists.

Niets leek een vertrek van de Zweed uit Milaan in de weg te staan. Ibrahimovic gaf aan zichzelf geen speler te vinden voor de Europa League. Daar komt de boomlange spits nu toch op terug. Hij zou geloven in de weg die is ingeslagen onder trainer Stefano Pioli, die vorig jaar werd aangesteld als nieuwe hoofdtrainer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.