Terug

Volg Vandaag Inside

Zlatan over terugkeer: 'Ik kom de club helpen'

Zlatan over terugkeer: 'Ik kom de club helpen'

3 jan 2020, 12:57

Zlatan Ibrahimovic kreeg naar eigen zeggen op zijn 38e meer aanbiedingen dan toen hij tien jaar jonger was. Dat zei de Zweedse spits bij zijn presentatie in Milaan. "Ik was op zoek naar een aanbieding die mijn adrenaline zou verhogen. Op deze leeftijd speel je niet meer voor het geld", aldus Ibrahimovic.

AC Milan staat momenteel in de middenmoot van de Serie A en stadgenoot Internazionale heeft het dubbele aantal punten. "Het team is misschien niet meer wat het vroeger was", zei de Zweed. "Ik kom de club helpen. De club kan veel beter en moet ook beter. Maar het wordt een marathon, geen sprint over honderd meter."

Zlatan tekende tot het einde van het lopende seizoen. "Als het goed gaat, dan wil ik zeker blijven. De komende maanden zijn belangrijk om te zien hoe fit ik ben", aldus Ibrahimovic. "Ik ben fit en heb goed getraind, alleen nog niet met de bal. Maar ik kan direct spelen als het moet."

Ook van 2010 tot 2012 speelde Zlatan voor AC Milan. In 2011 werd de club landskampioen en sindsdien ging de titel ieder jaar naar Juventus.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.