Terug

Volg Vandaag Inside

Zlatan Ibrahimovic: 'Thijs, ik wil alleen zeggen dat ik van je hou, vriend'

Zlatan Ibrahimovic: 'Thijs, ik wil alleen zeggen dat ik van je hou, vriend'

13 feb 2023, 22:06

In de uitzending Bloedverwanten voor Thijs op ESPN heeft Zlatan Ibrahimovic prachtige woorden over voor PSV-perschef Thijs Slegers, die ongeneeslijk ziek is.

"De eerste keer dat ik Thijs ontmoette zal ik altijd onthouden," vertelt Ibrahimovic via een FaceTime-verbinding. "Hij is de enige vriend die ik had uit Nederland, toen ik zoekende was op een jonge leeftijd. Ik was in de war en had niet echt iemand in Nederland. En toen werd ik benaderd door deze journalist. En in die tijd waren de journalisten geen vrienden van mij. Het tegenovergestelde zelfs, het waren mijn vijanden."

"Thijs benaderde mij en we gingen samen wat eten," vervolgt de Zweedse superspits. "We spraken af, speelden tennis en hij hielp me vaak. Hij gaf me alle steun die ik nodig had. En dat was de eerste stap in mijn carrière. Ik heb zelfs over hem geschreven in mijn boek. Ik ben hem dankbaar voor alles. We hebben nog steeds contact. Vanaf dat moment zat hij in mijn hart. Thijs, ik wil alleen zeggen dat ik van je hou, vriend."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.