Terug

Volg Vandaag Inside

Zlatan Ibrahimovic positief getest op corona

Zlatan Ibrahimovic positief getest op corona

24 sep 2020, 17:37

Voetballer Zlatan Ibrahimovic is besmet met het coronavirus. Dat heeft zijn club AC Milan donderdag bekendgemaakt. De 38-jarige Zweed werd afgemeld voor het duel uit de derde kwalificatieronde van de Europa League met het Noorse Bodo dat donderdag wordt gespeeld.

"Nadat we de relevante gezondheidsorganisaties hebben ingelicht, is de speler in thuisquarantaine geplaatst", aldus AC Milan.

Ibrahimovic speelde vorige week nog mee in het voorrondeduel met Shamrock Rovers. Maandag was hij goed voor twee doelpunten in het met 2-0 gewonnen competitieduel met Bologna.

Woensdag werd al bekend dat zijn Braziliaanse ploeggenoot Leo Duarte positief was getest. Ibrahimovic was in nauw contact met hem geweest en had daarop al besloten in thuisquarantaine te gaan. Hij mist nu ook de competitieduels met Crotone en Spezia.

Ook PSV komt donderdagavond in actie in de derde voorronde van de Europa League. Zij treffen het Sloveense NS Mura. Dat duel is vanaf 18:30 uur te zien bij SBS6.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.