Terug

Volg Vandaag Inside

Zlatan hoefde geen cadeaus: 'Ik ben de kerstman, ik deel ze uit'

Zlatan hoefde geen cadeaus: 'Ik ben de kerstman, ik deel ze uit'

27 dec 2020, 14:30

Zlatan Ibrahimovic heeft zich in een interview in het magazine Sportweek van La Gazzetta dello Sport op kenmerkende wijze uitgelaten over Kerst: 'Ik vraag nooit iets tijdens de kerst, want ik ben de kerstman.'

De Zweedse spits blikt in het magazine terug op de succesvolle eerste seizoenshelft bij AC Milan: 'We verdienen dit jaar complimenten voor hoe het gaat.' Over zijn eigen rol daarin vertelt hij: 'Ik weet niet of het allemaal aan mij te danken is, maar ik heb wel iets toegevoegd.' Milan is na 14 wedstrijden in de Serie A koploper met 34 punten.

Zlatan heeft voor Kerst echter niet gevraagd of hij in 2021 de titel met Milan mag vieren: 'Ik vraag nooit iets voor kerst, want ik ben de kerstman. Ik ben degene die de cadeautjes uitdeelt aan mijn 27 kinderen: twee in Zweden en de andere 25 aan mijn ploeggenoten bij Milan.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.