Terug

Volg Vandaag Inside

Zlatan gesignaleerd op training: 'Hij gaat hier carrière afsluiten'

Zlatan gesignaleerd op training: 'Hij gaat hier carrière afsluiten'

9 apr 2020, 17:16

Het contract van Zlatan Ibrahimovic bij AC Milan loopt aan het einde van dit seizoen af. De toekomst van de 38-jarige Zweed houdt daarom de gemoederen in de voetbalwereld bezig. Inmiddels is Zlatan teruggekeerd naar zijn thuisland om te kunnen trainen, aangezien de Serie A voorlopig nog stilligt door het coronavirus.

Ibrahimovic traint in Zweden bij Hammarby IF, dezelfde club waar de routinier een kwart van de aandelen bezit en dus mede-eigenaar is. De Zweede krant Expressen spotte Zlatan donderdag voor het eerst tijdens de training. Trainingen zijn in Zweden mogelijk, omdat in het Scandinavische land minder strenge regels gelden omtrent het coronavirus.

'Ik begrijp dat Zlatan hierheen is gekomen en vandaag meetraint. Er zijn verder geen dramatische ontwikkelingen. Hij wil simpelweg bezig blijven en heeft daarom gevraagd of hij mee mocht trainen. Daar hebben we mee ingestemd. Het is geweldig dat hij met ons mee wil doen!', drukt Hammarby-voorzitter Richard von Yxkull de geruchten de kop in.

De Zweedse trainer en analist Alexander Axén denkt zeker te weten dat de toekomst van Zlatan bij Hammarby ligt. 'Dat gevoel heb ik wel. Het is duidelijk dat hij het seizoen af zal maken met Milan, als het seizoen wordt uitgespeeld. Daarna sluit hij zijn carrière af bij Hammarby.' De Italiaanse sportkrant La Gazzetta dello Sport meldde eerder dat Zlatan zou stoppen na dit seizoen.

VIDEO - Hans ziet Zlatan wel naar Feyenoord gaan: 'Heb jij gedronken Hans?'

Hans ziet Zlatan wel naar Feyenoord gaan: 'Heb jij gedronken Hans?'
1:30
Hans ziet Zlatan wel naar Feyenoord gaan: 'Heb jij gedronken Hans?'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.