Terug

Volg Vandaag Inside

Zlatan draagt met doelpunt bij aan zege AC Milan

Zlatan draagt met doelpunt bij aan zege AC Milan

11 jan 2020, 18:10

Zlatan Ibrahimovic heeft zijn eerste wedstrijd als basisspeler sinds zijn terugkeer in de Serie A opgeluisterd met een doelpunt en een overwinning. De Zweedse spits van AC Milan bepaalde in de uitwedstrijd tegen Cagliari de eindstand: 0-2.

Na ruim een uur kreeg Ibrahimovic, die tegen Sampdoria nog invaller was (0-0), de bal vanaf de linkerflank en met links schoot hij diagonaal raak. De Portugees Rafael Leão had Milan kort na rust met een van richting veranderd schot op voorsprong gezet.

Door zijn doelpunt is Ibrahimovic nu in vier verschillende decennia tot scoren gekomen. Op 30 oktober 1999 was hij al trefzeker voor Malmö FF, waarna Ajax hem in 2001 overnam en Ibrahimovic een succes- en doelpuntrijke loopbaan kende. Hij keerde in de winterstop terug in Italië na twee seizoenen in de Amerikaanse Major League gespeeld te hebben.

AC Milan klom door de zevende zege van het seizoen naar de achtste plek. Cagliari staat twee plaatsen hoger.

Hans ziet Zlatan wel naar Feyenoord gaan: 'Heb jij gedronken Hans?'

Hans ziet Zlatan wel naar Feyenoord gaan: 'Heb jij gedronken Hans?'
1:30
Hans ziet Zlatan wel naar Feyenoord gaan: 'Heb jij gedronken Hans?'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.