Terug

Volg Vandaag Inside

Ziyecht weigert premies van bond en doneert opbrengsten aan arme gezinnen

Ziyecht weigert premies van bond en doneert opbrengsten aan arme gezinnen

10 dec 2022, 14:46

Hakim Ziyech treedt zaterdagmiddag om 16.00 uur aan tegen Portugal in de kwartfinale van het WK in Qatar. En of de Marokkanen nou winnen of verliezen, Ziyech zal sowieso geen premies incasseren van de Marokkaanse bond.

De geweldige reeks van Marokko in Qatar kan de aanvaller een flinke premie opleveren, maar die gebruikt oud-Ajacied voor andere doeleinden. Ziyech doneert zijn interlandopbrengsten namelijk aan arme gezinnen in Marokko. De Chelsea-aanvaller doet dit al sinds 2015.

Na de stunt tegen Spanje wacht nu Portugal voor de 'Leeuwen van de Atlas'. Bij een eventuele winst wacht Frankrijk of Engeland in de halve finale.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.