Terug

Volg Vandaag Inside

'Ziyech ziet niets in Spaanse transfer, blijft vooralsnog bij Ajax'

'Ziyech ziet niets in Spaanse transfer, blijft vooralsnog bij Ajax'

1 juli 2019, 13:01

Hakim Ziyech blijft vooralsnog trouw aan Ajax, zo schrijft Freek Jansen in het AD. De Marrokkaans-international, die momenteel deelneemt aan de Afrika Cup, zou niets zien in een transfer naar Sevilla.

De Spaanse club zou bereid zijn om 30 miljoen euro op tafel te leggen voor de 26-jarige middenvelder, maar dat lijkt een zinloze poging. Ziyech, zou - net als verleden jaar - de lat erg hoog leggen voor zichzelf en een club als Sevilla zonder enige moeite de rug toe keren. "Met alle respect voor die clubs, maar dat zijn niet de clubs waar ik mijn positie bij Ajax voor inlever," reageerde de Ajacied vorige zomer op de interesse van onder meer Sevilla. "Voor mij staat continu één aspect centraal: ik moet er sportief echt op vooruit gaan. Als het een soortgelijke club als Ajax is, dan hoeft het van mij niet." Dit standpunt lijkt ook deze zomer van toepassing te zijn voor Ziyech.

__'Wat is de mooiste club voor Ziyech?' __

'Wat is de mooiste club voor Ziyech?'
0:52
'Wat is de mooiste club voor Ziyech?'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.