Terug

Volg Vandaag Inside

‘Ziyech zal geen stap terug willen doen naar Ajax’

‘Ziyech zal geen stap terug willen doen naar Ajax’

6 jan 2023, 10:14

Fans van Ajax hoeven voorlopig niet te rekenen op de terugkeer van Hakim Ziyech. Volgens Marciano Vink en Robert Maaskant is de aanvallende middenvelder inmiddels niet meer haalbaar voor de club uit Amsterdam.

Ziyech heeft met Marokko een uitstekend WK achter de rug en begon donderdag voor het eerst sinds eind augustus weer eens in de basis tijdens een competitieduel van Chelsea. “Ziyech heeft zichzelf weer op de kaart gezet met het WK. Binnen Europa en zeker binnen Chelsea”, zegt Vink bij ESPN. “De vorige wedstrijd viel hij goed in en nu basis, van wat we zagen deed hij het weer goed.”

Een terugkeer op het oude nest is voorlopig niet aan de orde voor Ziyech, denkt ook Maaskant. “Financieel gezien zal hij niet terug willen naar Ajax, maar ik denk ook niet dat hij sportief een stap terug wil gaan doen, nu.” Waar de toekomst van Ziyech dan wel ligt? “Als ik zag hoe die trein liep met Achraf Hakimi, dan is misschien Paris Saint-Germain nog wel eens iets voor hem”, oppert Maaskant. “Serieus. Als je die twee samen zag spelen, dat was een genot om naar te kijken.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.