Terug

Volg Vandaag Inside

Ziyech verrast ernstig zieke Souf: 'Je kan me altijd bellen'

Ziyech verrast ernstig zieke Souf: 'Je kan me altijd bellen'

16 feb 2021, 10:14

Een hartverwarmend moment zondag na een uitzending van Humberto. De ernstig zieke Soufiane Elazizi, die lijdt aan de spierziekte SCA-Type 2, wordt verrast door Hakim Ziyech.

De 22-jarige ’Souf’ startte 2 jaar geleden de actie #doessouf, waarmee de Bredanaar geld inzamelt voor onderzoek naar de erfelijke aandoening aan het centrale zenuwstelsel.

Vorige week maakte Soufiane grote indruk in het programma Je Zal Het Maar Hebben en sindsdien gaat het hard met #doessouf. Onder anderen Memphis Depay, Quincy Promes en Steven Bergwijn doneerden een mooi bedrag.

Ook Chelsea-aanvaller Hakim Ziyech deed een duit in het zakje én legde na de uitzending van Humberto contact met Soufiane. ‘Je kan me altijd bellen als er wat is. Waar ik kan helpen, probeer ik je te helpen. Ook na dit, als er wat is, je hebt mijn nummer en kan me altijd bellen’, zei Ziyech tegen de zichtbaar geëmotioneerde Soufiane.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.