Terug

Volg Vandaag Inside

'Ziyech tóch weer in beeld bij Ajax door transfer Antony'

'Ziyech tóch weer in beeld bij Ajax door transfer Antony'

28 aug 2022, 19:53

Ajax gaat toch nog proberen om Hakim Ziyech te contracteren, zo meldt transferexpert Gianluca Di Marzio. Vorige week leek de transfer van de Chelsea-speler nog van de baan.

Door de snelle ontwikkelingen rondom de transfer van Antony naar Manchester United, lijkt Ajax toch weer een poging te willen wagen bij de club uit Londen. Chelsea wil Ziyech persé verkopen, Ajax wilde de buitenspeler eerst alleen huren. Ook de salariseisen van de oud-Ajacied zorgden eerder voor een kink in de kabel.

Welke constructie de twee clubs nu aangaan is nog niet bekend, maar de Amsterdammers lijken wel snel te willen handelen nu Antony zo goed als zeker vertrekt naar Man United. Ziyech staat ook nog altijd nadrukkelijk in de belangstelling van Tottenham Hotspur.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.