Terug

Volg Vandaag Inside

Ziyech steunt Promes op Instagram: 'Dit is natuurlijk niet handig'

Ziyech steunt Promes op Instagram: 'Dit is natuurlijk niet handig'

19 nov 2021, 15:23

Het Openbaar Ministerie meldde donderdag dat Oranje-international Quincy Promes wordt vervolgd voor poging tot doodslag op zijn neef. Hakim Ziyech steunt zijn vriend op Instagram met de volgende tekst: 'You can't break what you didn't make'. Valentijn Driessen stelt dat het geen handige actie is van de Chelsea-middenvelder.

'Waarschijnlijk zijn zij er allemaal van overtuigd dat hij onschuldig is', begint Valentijn Driessen over de foto van Ziyech en Promes in de voetbalpodcast Kick-off van De Telegraaf. 'Hij is ook nog niet beschuldig bevonden, maar nu wel in staat van beschuldiging gesteld, dat was tot dusver niet. Dat onderzoek heeft wel heel lang geduurd. We zullen het moeten afwachten.'

'We zien het wel vaker met voetballers onder elkaar en natuurlijk is dit niet handig', gaat Valentijn verder. 'Zo was het ook niet handig van Frank de Boer om Promes mee te nemen naar het EK. Het was wel handig van Ajax om hem te verkopen, onder welke exacte voorwaarden weten we niet. Je hoort nu ook al uit Rusland geluiden dat ze zich hebben ingedekt voor het geval dat Promes inderdaad de gevangenis in moet.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.