Terug

Volg Vandaag Inside

Ziyech sluit aan bij training Ajax

Ziyech sluit aan bij training Ajax

29 feb 2020, 19:30

Hakim Ziyech kan zondag mogelijk met Ajax tegen AZ voetballen. De spelmaker stond zaterdag weer op het trainingsveld in Amsterdam.

Ziyech leek vorige week hersteld van een kuitblessure en had een basisplaats in de uitwedstrijd tegen Getafe. Maar hij moest vervolgens passen voor het uitduel met Heracles Almelo en de thuiswedstrijd tegen Getafe.

Noussair Mazraoui en Zakaria Labayd verschenen zaterdag ook op het trainingsveld. Mazraoui staat twee weken aan de kant met enkelblessure. Labyad liep november vorig jaar tijdens een uitwedstrijd tegen Lille een scheurtje in een meniscus op.

Ajax is nog steeds koploper van de eredivisie. De voorsprong op AZ is geslonken tot drie punten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.