Terug

Volg Vandaag Inside

'Ziyech schittert op voorpagina La Gazzetta: Serie A-club wil in januari toeslaan'

'Ziyech schittert op voorpagina La Gazzetta: Serie A-club wil in januari toeslaan'

8 dec 2022, 12:46

Hakim Ziyech heeft zich opnieuw in de kijker gespeeld bij AC Milan. Dat meldt La Gazzetta dello Sport. De aanvallende middenvelder maakt een goede indruk tijdens het WK in Qatar met Marokko.

Volgens de Italiaanse krant is de interesse vanuit AC Milan in Ziyech alleen maar toegenomen en is de kans groot dat de club uit Milaan al in januari wil aankloppen bij Chelsea. Naar verluidt heeft Milan ruim vijftien miljoen euro voor Ziyech, die dan flink moet inleveren van zijn salaris.

De Marokkaanse international verdient bij Chelsea ruim zes miljoen euro per jaar en Milan wil volgens La Gazzetta dello Sport niet verder gaan dan 4 à 4,5 miljoen euro netto per jaar. Ziyech kwam dit seizoen slechts vijf keer in actie voor Chelsea in de Premier League, waarvan één keer als basisspeler. Hij heeft nog een contract tot medio 2025 bij de club uit Londen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.