Terug

Volg Vandaag Inside

'Ziyech schittert op training Chelsea, Lampard onder de indruk'

'Ziyech schittert op training Chelsea, Lampard onder de indruk'

26 juli 2020, 16:50

Hakim Ziyech schittert op de trainingen van Chelsea, schrijft The Sun. De 27-jarige aankoop traint sinds kort mee bij zijn nieuwe club en maakt daar indruk op zijn medespelers en op trainer Frank Lampard.

Ziyech gaf fans een glimp van wat ze komend seizoen kunnen verwachten, schrijft de Engelse krant. Op camerabeelden was onder andere te zien hoe hij een prachtige assist gaf op Pedro.

Frank Lampard was zichtbaar onder de indruk, schrijft The Sun, aangezien hij applaudiseerde vanaf de zijlijn. Verder waren medespelers en trainers te horen die hun complimenten uitten na de mooie assist op de training.

De mannen van Veronica Inside zijn al jaren groot fan van de voetballer Hakim Ziyech. Johan weet dan ook zeker dat de spelverdeler gaat slagen bij Chelsea.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.