Terug

Volg Vandaag Inside

Ziyech over terugkeer bij Ajax: 'Als het aan mij ligt, gaat dat zeker gebeuren'

Ziyech over terugkeer bij Ajax: 'Als het aan mij ligt, gaat dat zeker gebeuren'

4 dec 2021, 16:15

Hakim Ziyech begint eindelijk op stoom te raken bij Chelsea FC, maar wordt veelal in verband gebracht met vertrek uit Londen. Hoewel Ajax niet een logische vervolgstap lijkt, hoopt Ziyech ooit zijn rentree te kunnen maken voor Ajax, zegt hij tegenover Ziggo.

De oud-Ajacied wordt in het interview geconfronteerd met de stelling: Ooit hoop ik bij Ajax terug te keren. 'Eens', zegt Ziyech zonder enige twijfel. 'Ik zou het wel graag willen. Ik heb een fantastische tijd daar gehad. Het is een plek waar ik mij thuis heb gevoeld. Of dat ook echt gaat gebeuren, zal de toekomst moeten uitwijzen. Maar als het aan mij ligt, gaat dat zeker gebeuren', is Ziyech stellig.

Ziyech vertrok in de zomer van 2020 vanwege de coronamaatregelen door de achterdeur bij Ajax. 'Tuurlijk is dat jammer, maar dat is ook de situatie die er op dat moment was. Het is jammer, maar het is wat het is. Ik heb het gewoon rustig een plek kunnen geven en me er niet al te druk om gemaakt', stelt de Marokkaan.

Mag Overmars bellen na afloop van zijn contract bij Chelsea? 'Dat is niet aan mij. Dat laat ik aan hen over. Ik probeer nu gewoon elke dag te genieten en m'n ding te doen. Wat de toekomst brengt zien we dan wel. Zoals ik hiervoor al zei, ik hoop ooit wel terug te keren, maar of het gaat gebeuren is niet aan mij', besluit 'The Wizard'.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.