Terug

Volg Vandaag Inside

Ziyech niet, Van de Beek wel mee naar Athene

Ziyech niet, Van de Beek wel mee naar Athene

26 nov 2018, 10:29

AMSTERDAM (ANP) - Hakim Ziyech doet definitief niet mee met Ajax tegen AEK Athene in de Champions League. De wedstrijd in Athene komt te vroeg voor de middenvelder, die last heeft van een knieblessure. Donny van de Beek kan wel in actie komen en maakt deel uit van de selectie van trainer Erik ten Hag, die uit twintig spelers bestaat.

Ziyech raakte eerde deze maand geblesseerd tijdens een interland van Marokko tegen Kameroen. Ajax meldde vrij snel dat hij twee weken uit de roulatie zou zijn, maar hoopte nog dat de belangrijke speler op tijd fit zou zijn. Dat is echter niet het geval. Van de Beek raakte zaterdag licht geblesseerd in het gewonnen duel met NAC Breda (0-3) en liet zich in de rust uit voorzorg vervangen. Hij is dinsdag gewoon beschikbaar.

Verdediger Nicolás Tagliafico ontbreekt tegen AEK wegens een schorsing.

Ajax kwalificeert zich bij een zege in Griekenland voor de achtste finales van de Champions League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.